KOYO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KoYo. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 5:47 Zoals altijd heerlijk!!!
11 jul 2024 om 19:51 Heerlijk gegeten. Alles was lekker warm en goed op smaak. Grote porties, we kunnen er morgen weer van eten. Vriendelijke bezorger
11 jul 2024 om 5:34 The beef doesn’t taste like beef and that’s scary. Never eaten that kind of beef in my life.
10 jul 2024 om 19:55 Het leek wel of alles wat we besteld hadden al klaar lag. De bami had weinig smaak. De gebakken banaan en kipvleugels smaakten alsof ze meerdere keer gebakken waren. Voor mij geen koyo meer
8 jul 2024 om 19:05 Lekker gegeten thanks. Enigste wat ik zal willen zien is bezorgingsprijs wat lager: Bezorgen vanaf 15-17-20 euro. En ik zal graag de bami dikker willen hebben zoals hetzelfde als bij de chineesrestaurant. + voor snelle levering alles lekker warm.
27 jun 2024 om 9:46 Alles verse ruikt lekker en super smaakt !!!
26 jun 2024 om 20:25 Het was heerlijk ..
23 jun 2024 om 19:14 Ossenhaas veel te lang gebakken en de kip veel te kort. Niet gewend van koyo
1 jun 2024 om 10:25 Brabant water is grateful for the extra water consumption as is Bayer for the diarrhea pils. Extra income So are my darms, are finally clean Guys, the sushi was at least a few days old, as was the main warm meal, just re-heated. Don't do that to
27 mei 2024 om 23:43 Idee om foto's erbij te doen? Verder nemen ze klachten serieus en krijg je snel nieuwe Sushi, dankjewel Koyo! Het was als nog lekker en snel bezorgd.
23 mei 2024 om 19:09 Smaakvol. Lekker gegeten!
14 mei 2024 om 13:14 Top.